RET en Psychotherapie

praktijk

praktijk

Contact informatie

BezoekadresFreddie Oversteegenstraat 317, 2033 MV Haarlem
Routebeschrijvingzie de kaart
Telefoon06-5209 4217
E-mail.(JavaScript must be enabled to view this email address)

De praktijk bevindt zich op de begane grond en is zeer goed toegankelijk voor minder validen en invaliden (rolstoeltoegankelijk).

Entreeformulier

U krijgt vooraf een entreeformulier toegestuurd. Wilt u dit alstublieft ruim voor uw eerste afspraak terugsturen (tenzij anders afgesproken).

Telefonisch spreekuur:

Op maandag, woensdag en vrijdag tussen 8.30 en 9.00 is de praktijk over het algemeen goed bereikbaar. U kunt ook een bericht inspreken. Op werkdagen tot 18.00 wordt de voicemail geregeld afgeluisterd. ’s Avonds en in het weekend is de praktijk niet bereikbaar.

Ook via e-mail kunt u de praktijk bereiken. Gebruikt u echter e-mail niet om afspraken te maken of te annuleren. Aanmelden kan niet per mail! Aanmelden kan alleen mondeling: telefonisch. Veel algemene informatie over aanmelden vindt u op de website. Wilt u zich aanmelden of heeft u aanvullende vragen daarover, belt u dan alstublieft naar het telefonisch spreekuur: maandag woensdag vrijdags 8.30-9.00.

De praktijk adviseert u om geen persoonlijke informatie te mailen, vanuit privacyoverwegingen.

Aanmelden

Aanmelden kan alleen telefonisch: op maandag, woensdag en vrijdag tussen 8.30-9.00 uur is de praktijk over het algemeen hiervoor goed bereikbaar. U kunt ook een bericht inspreken. Aanmelden kan niet per mail! Veel algemene informatie vindt u op de website. Wilt u zich aanmelden, of heeft u aanvullende vragen hierover, belt u dan alstublieft naar het Telefonisch spreekuur. De praktijk adviseert u om geen persoonlijke informatie te mailen, in verband met uw privacy.

De wachttijd tot intake bedraagt momenteel voor Eerstelijnspsychologie (GBGGZ) ongeveer 8 weken en voor Psychotherapie (SGGZ) ongeveer 12 weken. Er is geen aparte wachttijd voor behandeling. Als u klachten heeft die voor behandeling in aanmerking komen en waarvoor ik u een adequaat behandelaanbod kan doen, en als u accoord gaat met het aangeboden behandelplan, kan uw behandeling na de intakefase vervolgd worden. Deze informatie is aangepast op 3 november 2021.

Wegens drukte in de praktijk worden op dit moment alleen aanmeldingen van voor de praktijk bekende verwijzers (waaronder alle huisartsen aangesloten bij de HCZK) in behandeling genomen, en uit de eigen regio.