RET en Psychotherapie

praktijk

praktijk

Contact informatie

BezoekadresFreddie Oversteegenstraat 317, 2033 MV Haarlem
Routebeschrijvingzie de kaart
Telefoon06-5209 4217
E-mail.(JavaScript must be enabled to view this email address)

De praktijk bevindt zich op de begane grond en is zeer goed toegankelijk voor minder validen en invaliden (rolstoeltoegankelijk).

Entreeformulier

U krijgt vooraf een entreeformulier toegestuurd. Wilt u dit alstublieft ruim voor uw eerste afspraak terugsturen (tenzij anders afgesproken).

Telefonische bereikbaarheid

Op maandag, woensdag en vrijdag tussen 8.30 en 9.00 is de praktijk over het algemeen goed bereikbaar. U kunt ook een bericht inspreken. Op werkdagen tot 18.00 wordt de voicemail geregeld afgeluisterd. ’s Avonds en in het weekend is de praktijk niet bereikbaar.

Ook via e-mail kunt u de praktijk bereiken. Gebruikt u echter e-mail niet om afspraken te maken of te annuleren. Aanmelden kan niet per mail!

Aanmelden kan alleen mondeling, belt u hiervoor alstublieft tijdens de telefonische bereikbaarheid. De praktijk adviseert u om geen persoonlijke informatie te mailen, vanuit privacyoverwegingen.

Aanmelden

Aanmelden kan alleen telefonisch: op maandag, woensdag en vrijdag tussen 8.30-9.00 uur is de praktijk over het algemeen hiervoor goed bereikbaar. U kunt ook een bericht inspreken. Aanmelden kan niet per mail!

De wachttijd tot intake bedraagt momenteel voor Eerstelijnspsychologie (GBGGZ) ongeveer 8 weken en voor Psychotherapie (SGGZ) ongeveer 12 weken. Er is geen aparte wachttijd voor behandeling. Als u klachten heeft die voor behandeling in aanmerking komen en waarvoor ik u een adequaat behandelaanbod kan doen, en als u accoord gaat met het aangeboden behandelplan, kan uw behandeling na de intakefase vervolgd worden. Deze informatie is aangepast op 2 oktober 2020.

Wegens drukte in de praktijk worden op dit moment alleen aanmeldingen van voor de praktijk bekende verwijzers in behandeling genomen, en uit de eigen regio.